Dostava telegramov / daril in roki dobave

 

Spletna trgovina https://prvipaketek.si , Anita Bosilj s.p, se zavezuje, da bo naročene izdelke poslala v najkrajšem možnem času. Naročila prejeta na delovni dan do 15.00 ure, bodo odposlana še isti dan ali najkasneje naslednji delovni dan. Če določenega izdelka ni na zalogi in bo zato dobava daljša od dveh delovnih dni, vas bomo o tem obvestili preko telefona ali elektronske pošte, zato vas prosimo, da ob prijavi v spletno trgovino natančno vpišete svoje podatke. Izdelke, naročene v spletni trgovini dostavlja Pošta Slovenije.

 

Poštnina

Če znesek naročila znaša nad 45.00 EUR je poštnina po Sloveniji razen v porodnišnice brezplačna, v nasprotnem primeru pa stroške poštnine krije kupec. Ti so fiksni in znašajo 3,50 EUR. Dostavo po Sloveniji izvaja Pošta Slovenije.

Dostavo na Hrvaško za nas izvaja podjetje IN TIME d.o.o. Cena dostave na Hrvaško je fiksna in znaša 5,00 EUR.

Naročilo se smatra kot veljavna kupoprodajna pogodba, ki je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika, kupec pa skupaj z naročilom prejme tudi račun. Ponudnik si pridružuje pravico, da v kolikor kupec v enem primeru naročila po povzetju, paketa ni prevzel in je bil vrnjen ponudniku pri ponovnem naročilu pred pošiljanjem izdelkov od kupca zahteva plačilo po predračunu.

 

Dostava paketkov v porodnišnice po Sloveniji

 

Dostava paketkov v porodnišnico Ljubljana:

Prve paketke / telegrame in darila dostavljamo vse dni v tednu tudi ob sobotah nedeljah in praznikih Cena dostave znaša 6,99€  ! za vsa naročila nad 5.00€ .

V kolikor je naročilo med delavniki ( PON - PET ) oddano do 14.00 ure, ga dostavimo v porodnišnico še isti dan.
Naročila oddana med delovniki ( PON - PET ) po 14.00 uri, so dostavljena naslednji dan.
Naročila oddana ob sobotah, nedeljah in praznikih do 10.30 ure so dostavljena isti dan .

V primeru neuspešne dostave zaradi napačnih podatkov zaračunamo strošek priprave in dostave naročila v znesku 5€.

 

Dostava paketkov v porodnišnice po Sloveniji:

Dostave v nekatere porodnišnice po Sloveniji so še vedno omejene/prepovedane zaradi ukrepov v povezavi s COVID-19.

Trenutno dostava ni mogoča v porodnišnico: Postojna

 

Postojna, Kranj, Jesenice, Celje, Maribor, Ptuj, Murska Sobota, Slovenj Gradec, Novo mesto, Brežice, Trbovlje, Izola ter Šempeter

 

V kolikor je naročilo oddano med delovniki do 11.00 ure, ga porodnica prejme še isti delovni dan s hitro pošto pošte Slovenije.
Naročila oddana po 11.00 uri , so dostavljena naslednji delovni dan.

Naročila oddana ob petkih  po 11h (  do  16h ) so dostavljena v ponedeljek ( IZJEMA SO PORODNIŠNICE CELJE, KRANJ, MARIBOR, NOVO MESTO kjer je dostava opravljena v soboto dopoldan ).

Naročila oddana med vikendi do 11h so dostavljena v ponedeljek, naročila oddana med praznikih, so dostavljena naslednji delovni dan.

Z namenom preprečevanja možnosti širjenja okužbe s koronavirusom se na željo Porodnišnice v Izoli storitev izvaja v omejenem obsegu, in sicer porodnišnica naslovnici, za katero je prispel telegram, izroči Obvestilo o prispeli pošiljki/telegramu s pooblastilom na hrbtni strani, z namenom, da naslovnica telegrama pooblasti nekoga, da ga prevzame na pošti v Izoli.
Če s tem načinom dostave telegrama niste zadovoljni, vam priporočamo, da telegram željeni naslovnici pošljete na domači naslov.

 

Cena dostave v porodnišnico s hitro pošto znaša 6,99 EUR ( Hitra pošta - Pošte Slovenije ). Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdobavljenim blagom in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

Dostava telegramov porodnicam se izvaja v skladu z navodili porodnišnic in pogoji poslovanja.

Sprememba naslova dostave se obračuna kot ponovna dostava po ceniku.


Dostava izdelkov na poljubni naslov na območju Republike Slovenije

Dostava na poljubni domači naslov na območju Republike Slovenije je izvedena s pošto Slovenije predvidoma naslednji dan po sprejemu naročila, v kolikor je naročilo sprejeto do 13:30. ure. Vsa naročila sprejeta po 13:30. uri bodo odposlana naslednji delovni dan.

Ob sobotah, nedeljah in praznikih se dostava ne opravlja, ampak se storitev opravi naslednji delovni dan po prazniku.

Cena dostave je 2,99 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila). Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdobavljeno blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila. Za vsa naročila ( razen naročila z dostavo v porodnišnice ), ki presegajo znesek 35€, stroške dostave krije ponudnik.

Dostava izdelkov na poljubni naslov na območju Republike Hrvaške

Dostava na poljubni domači naslov na območju Republike Hrvaške je izvedena predvidoma v 48 urah po sprejemu naročila, v kolikor je naročilo sprejeto do 15. ure. Vsa naročila sprejeta po 15. uri bodo odposlana naslednji delovni dan.

Ob sobotah, nedeljah in praznikih se dostava ne opravlja

Cena dostave je 5,00 EUR (ne glede na težo, količino in velikost vašega naročila). Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za izdobavljeno blago in jih poravnate skupaj z zneskom naročila.

Pridružujemo si pravico do spremembe splošnih pogojev dostave telegramov in daril brez predhodnega obvestila.

Dostava izdelkov na poljubni naslov na območju EU

Dostava na poljubni naslov znotraj EU opravimo preko pošte Slovenije. Rok prenosa je 3 - 7 delovnih dni.


© PrviPaketek 2022 Vse pravice pridržane
Izdelava: MMStudio
zapri Na spletnih straneh Prvipaketek.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.